1 Vibrex condoom
1 Vibrex condoom
Vibrex is een condoom met mini vibrator. De hoogfrequente trillingen zorgen voor een ongekend genot bij man en vrouw. Vrouwen zullen niet alleen sneller maar ook vaker en veel heftiger klaarkomen. Mannen zullen merken dat hun penis harder wordt en langer stijf blijft. Stellen die Vibrex gebruiken verklaren dat hun sexleven intenser, leuker en geiler is geworden. Zij verklaren dat de vrouw veel sneller klaar komt en ook vaker een orgasme krijgt.

Vibrex is eenvoudig samen met het condoom over de penis aan te brengen waardoor u dus niet alleen safe maar ook extra lekker bezig bent! De trilfunctie zorgt voor een lekker gevoel op de penis, en bij de vrouw wordt de clitoris extra gestimuleerd. De Vibrex kan zo geplaatst worden zodat het vooral de clitoris extra zal stimuleren.

Vibrex is van een zacht en sterk rubber gemaakt en zal zeker confortabel aanvoelen. Vibrex is eenvoudig aan en uit te schakelen met een kleine schakelaar. Vibrex is voor iedere penis passend. De vibratie frequentie kan 6000 tot 8000 trillingen per minuut halen, dit bevordert de erectie voor mannen en stimuleert de clitoris bij vrouwen. Vanwege het ontwerp van de ring is het zelfs een stimulans als Vibrex uit staat.
Nu voor: € 8.00